#سخنرانی_استاد_پناهیان
⭐️ایرانیان آخرالزمان چگونه اند؟
✳️بحث سوره ی محمد(ص) در مورد درگیری های بین اسلام و کفر است و در آخر آیه ی آخر سوره می فرماید که “اگر پای دین نایستید خدا قوم دیگری را به جای شما می آورد و آنان دیگر مانند شما نخواهند بود.” (وَإِنْ تَتَوَلَّوْا یَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَیْرَکُمْ ثُمَّ لَا یَکُونُوا أَمْثَالَکُمْ)
این تعبیر، تعبیر بسیار بالایی است و در واقع خدا سنگ تمام گذاشته است! در ابتدای این سوره خدا می فرماید ” کسانی که در راه خدا کشته می شوند، خدا اثر اعمال آنها را تباه نمی کند.” این نهایت تحویل گرفتن خدا از کار شهداست!!! ولی در مورد آن قوم می گوید که آنها برتر از اصحاب پیامبرند!!
✳️تمامی شیعه و سنی نقل کرده اند که از پیامبر پرسیدند که این قوم که از ما بهترند چه کسانی هستند؟ حضرت اشاره به سلمان کردند و فرمودند: قوم این مرد!
✳️ همچنین خداوند در سوره ی مائده می فرماید : (یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللَّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَیُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْکَافِرِینَ یُجَاهِدُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَلَا یَخَافُونَ لَوْمَةَ لَائِمٍ ۚ ذَٰلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ)
[سورة المائدة 54]
علامه طباطبایی می گوید این آیه مختص شیعیان علی (ع) است. چون آیه ی ولایت آیه ی بعدی این آیه است. (انما ولیکم الله …)
🖍باز اصحاب از پیامبر پرسیدند اینها چه کسانی هستند؟ حضرت به شانه ی سلمان زدند و گفتند: این قوم، قوم سلمان هستند.
🖍خدا در این آیه می فرماید من آنها را دوست دارم و آنان نیز مرا دوست دارند. جای دیگری در قرآن نداریم که خدا از محبت خودش این چنین صحبت کرده باشد.
🖍در آیه از تعبیر “سَوفَ” استفاده کرده که به معنای آینده ی دور است و به تعبیر علامه ، آیه آخرالزمان است و در مورد ظهور قومی در آخرالزمان در ایران است.
✳️ویژگیهای این قوم
1. خدا آنها را دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند.
🖍چگونه؟ روایت داریم “احب الله من احب حسیناً “: خدا دوست دارد هر کسی را که حسین را دوست داشته باشد. پس این قوم آنقدر امام حسین را دوست دارند و برایش گریه می کنند که خدا علاقه ی خود به اینها را اعلام کرد!
2. در مقابل مومنین فروتنند.(أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ). اول فروتنی با مومنین را می گوید بعد سرسختی با کافران. یعنی این مهم تر و دشوارتر است از سختی کردن با کفار.
🖍امام صادق (ع) می فرمایند:ه از خطای برادر دینی ات بگذر تا سرمایه ای باشد برای مقابله با دشمنان دین.
3.با کافران سرسختند(أَعِزَّةٍ عَلَى الْکَافِرِینَ)
4. در راه حق از سرزنش نمی هراسند.
✳️از دوران دفاع مقدس تربیت این قوم شروع شد. تربیت مدیران آگاه ، مدبر، شجاع و با تقوا. در این زمان جا نمانیم از این قوم فوق العاده که خدا می گوید که آنها را دوست دارد!!
حسینیه آیت الله حق شناس- محرم 93-